Ramon Camps Gallart

Ramon Camps Gallart

Associat i responsable de compliment normatiu.

Nascut a Andorra al 1968, és un banquer amb 28 anys d’experiència. Ha desenvolupat la totalitat de la seva carrera professional a Crèdit Andorrà, començant en els departaments de Serveis Centrals i Àrea Financera, on va dur a terme i posteriorment supervisar diverses tasques com el control dels Bancs Corresponsals i del Swift. Posteriorment, va passar a Banca Comercial, on va cobrir amb èxit diversos rols dins de Banca de Particulars, abans d’integrar l’equip de Banca Privada, l’any 2001.

En tant que banquer privat, els 12 anys de trajectòria a la sucursal de Banca Privada d’Escaldes li van permetre gestionar un nombre important de clients, a més d’ocupar el rol de coordinador administratiu de l’oficina. Des de l’any 2013 fins a la seva incorporació a Alkimia Capital, actuava com a responsable d’equip dins de la unitat de Nous Negocis, departament al què es va integrar durant l’any 2012, al càrrec d’una cartera pròpia rellevant, a més de coordinar i supervisar la totalitat de l’equip.

La seva formació és eminentment financera: és Assessor Financer Europeu (EFA) per l’EFPA, posseint a més les titulacions de PSP per l’Institut d’Estudis Financers i el d’Especialista en Fiscalitat d’Operacions Financeres per Deloitte.

<< tornar