Georgia Pont Garcia

Fundadora/Senior Project Manager

Nascuda a Andorra, disposa d’una àmplia trajectòria en el món del turisme, del màrqueting i de la comunicació.

Fins l’any 2012, ha estat Senior Project Manager a Caldea on, entre altres responsabilitats, va crear i comercialitzar una línia cosmètica amb marca pròpia (Just Bio by Caldea). Anteriorment, va compaginar les responsabilitats de Directora del Spa del Hotel Hermitage Andorra i Directora de comunicació del Grup Sport Hotels (2006 a 2010), sent la responsable de la línia de negoci de wellness així com del màrqueting i comunicació del grup hoteler.

Prèviament, va ser durant 5 anys Responsable i coordinadora de formació drilling a Transocean, Pau (França), on el seu domini de diferents idiomes (Català, Castellà, Francès, Anglès, Italià, Portuguès i Àrab) li van permetre superar diferents promocions internes. Una de les primeres experiències professionals va tenir lloc al Consell d’Europa a Estrasbourg, on va exercir de traductora intèrpret, en tant que funcionària europea.

Es llicenciada en Interpretació i Traducció i disposa d’un Diplôme d’Études Supérieures en Relations Internationales i d’un Diplôme d’Études Appliquées en Terminologie per la Université de Mons-Hainaut (Bèlgica). 

<< tornar