David Rabella Cusiné, CAIA

Director d'Inversions

Nascut a Sant Martí Sarroca el 1979, s'incorpora a Alkimia Capital durant el 2017 com a cap d'Inversions (CIO).

La seva carrera professional ha transcorregut principalment a Crèdit Andorrà (2005-2017), en diferents rols vinculats a la gestió de les inversions dels clients. El més recent ha estat com a cap de fons de tercers i actius alternatius, liderant un equip de gestors i analistes encarregats tant de cercar les millors alternatives de fons d'inversió i ETFs en diferents categories com de gestionar les carteres discrecionals de fons ofertes als clients.

Darrerament la seva dedicació es centrava també en actius alternatius, principalment fons de Private Equity.

Anteriorment havia treballat a la gestora de fons de Caixa Penedès com a gestor quantitatiu i a Banc Sabadell, on va iniciar la carrera professional al departament d'Auditoria Interna.

Va estudiar Estadística a la Universitat Politècnica de Catalunya i va cursar un Màster de Finances Quantitatives a la mateixa universitat. Va ser dels primers tenedors de la certificació CAIA a nivell mundial, certificació de la qual també ha exercit de docent a l'Institut d’Estudis Financers (IEF) de Barcelona i a l’Institut d’Estudis Bursátils (IEB) de Madrid.

 

<< tornar