Carles Figueras

Assessor Inversions

Nascut a Reus el 1983, col·labora amb Alkimia Capital des del 2016. Actualment és el Director d’Inversions, després d’haver assumit prèviament els rols d’Analista Financer Sènior i Membre del Consell Assessor. 

Entre els anys 2017 i 2020 va ser el CEO de Fortior Capital EAF, una societat d’assessorament especialitzada en la renda variable. Prèviament, entre els anys 2010 i 2016, havia treballat a Mora Banc, on va assumir diferents rols com a responsable de selecció de fons d’inversió, gestor de renda variable i Director d’Inversions de la societat de gestió d’actius del grup. En aquesta darrera etapa va supervisar l’equip responsable de gestionar la totalitat de l’oferta de fons a Andorra i a Luxemburg, així com també de les carteres discrecionals gestionades. Anteriorment havia treballat també al Banc Sabadell (Espanya), inicialment com a assessor d’inversions, però la major part del temps com a selector de fons d’inversió i gestor de carteres. 

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (Universitat Rovira i Virgili), Màster en Finances i Gestió Bancària (Institut d’Estudis Financers i Universitat Rovira i Virgili) i CFA Charterholder (CFA Institute).

<< tornar